{{alert.message}}

Nettmarkedsføring

Din nye nettside eller mobilapplikasjon vil mest sannsynlig ikke markedsføre seg selv. For eksempel: Å få mobilapplikasjonen sin på AppStore betyr ikke at millionar av mennesker kommer til å finne den og installere den.

Du har sikkert hørt om firmaer som kan sørge for at websiden din kommer øverst på Google-søk. Dette var ikke så vanskelig for 5-10 år siden, men i dag gjør alle dette - Og alle kan ikke havne på toppen, ikke sant?

Hvis du skal klare deg på nett så trenger du smart markedsføring - eller et eksepsjonelt bra produkt!

Vi hjelper våre kunder med å bli synlige på nettet ved bruk av rettferdige metoder:

  • Pay-per-click-annonsering (PPC) (Du sprer annonser gjennom Google AdWords, Facebook eller andre nettverk. Du betaler hver gang noen klikker på annonsen din for å lese mer om hva du har å tilby eller for å kjøpe noe hos deg).
  • Søkemotor optimaliserte (SEO) nettsider (For å havne høyt opp på Google-søk. Vi kan hjelpe deg med å nærme deg førstesiden på de fleste relevante søk, men det finnes ingen garantier)
  • Produktanmeldelser (Vi får andre nettsider til å skrive om produktet ditt. Dette fører til økt trafikk samt bedre rangering på Google)
  • Vi kan skrive en blogg om produktet ditt (En interessant blogg vil skape mer interesse blant dine potensielle kunder. Den vil også skape bedre rangering på Google)

For informasjon om priser, se på vår pris-side.