{{alert.message}}

Nettmarkedsføring

Din nye nettside eller mobilapplikasjon vil mest sannsynlig ikke markedsføre seg selv. For eksempel: Å få mobilapplikasjonen sin på AppStore betyr ikke at millioner av mennesker kommer til å finne den og installere den.

Du har sikkert hørt om firmaer som kan sørge for at websiden din kommer øverst på Google-søk. Dette var ikke så vanskelig for 5-10 år siden, men i dag gjør alle dette - Og alle kan ikke havne på toppen, ikke sant?

Hvis du skal klare deg på nett så trenger du smart markedsføring - eller et eksepsjonelt bra produkt!

Vi hjelper våre kunder med å bli synlige på nettet ved bruk av rettferdige metoder:

  • Pay-per-click-annonsering (PPC) (Du sprer annonser gjennom Google AdWords, Facebook eller andre nettverk. Du betaler hver gang noen klikker på annonsen din for å lese mer om hva du har å tilby eller for å kjøpe noe hos deg).
  • Søkemotor optimaliserte (SEO) nettsider (For å havne høyt opp på Google-søk. Vi kan hjelpe deg med å nærme deg førstesiden på de fleste relevante søk, men det finnes ingen garantier)
  • Produktanmeldelser (Vi får andre nettsider til å skrive om produktet ditt. Dette fører til økt trafikk samt bedre rangering på Google)
  • Vi kan skrive en blogg om produktet ditt (En interessant blogg vil skape mer interesse blant dine potensielle kunder. Den vil også skape bedre rangering på Google)