{{alert.message}}

Om Anders Kjeldsen

Anders Kjeldsen

Jeg startet i 2007 Kelson og er i dag eneste eier av Kelson Consulting AS i Norge, og eier 39% av Kelson Co.,Ltd. i Thailand.

Jeg ønsker at du som kunde får vite at vi vil stille opp for deg så langt det lar seg gjøre og at vi vil gjøre det vi kan for at du skal være komfortabel med oss som partner. Hos oss skal du få en personlig service og ikke føle at du blir kastet rundt fra den ene saksbehandleren etter den andre. Prosjektet ditt skal være i trygge hender.

Men la deg ikke lure. Vi har et budsjett å forholde oss til. På en eller annen måte må vi tjene inn nok penger til å kunne rettferdiggjøre denne servicen. Så til syvende og sist er det du som kunde som betaler for den. Men slik er det alltid. Forskjellen på firmaer er at noen bruker overskuddet til å yte litt bedre service, mens andre bruker det på andre ting.

Jeg vil alltid fortelle deg hva jeg mener og av og til er ikke min mening nødvendigvis hva du vil høre. I noen tilfeller tar jeg også feil. Men dersom jeg innser dette så er jeg den første til å innrømme det. Alle kan og vil ta feil. Men jeg startet opp Kelson uten penger i 2007 og hadde 17 ansatte på det meste i 2011. Jeg liker å tro at jeg har gjort noe riktig i min karriere. Og jeg håper jeg kan bruke mine erfaringer til å hjelpe deg.

Jeg har programmert i over 20 år og føler meg ganske stødig på det jeg driver med. Jeg har høye krav til kvalitet. Og jeg jobber hardt for at jeg og resten av firmaet skal oppfylle disse kravene hver dag.

Hos Kelson ønsker vi å ha en hyggelig og uformell tone. Både internt og med våre kunder. Godartet humor er noe vi setter stor pris på.

Da lærte du litt mer om meg. Dersom du har spørsmål eller kommentarer ang. meg eller Kelson, ta gjerne kontakt ved å bruke informasjonen nedenfor.

Bli bedre kjent med meg

Send meg e-post

Se (og legg gjerne til) min LinkedIn-profil her: Anders Kjeldsen's LinkedIn-profil

Se mine IT-ferdigheter her: Anders Kjeldsen's ferdigheter

Kontakt meg på Skype: kjeldsenanders